Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Ech ... co za Pech ...!!! .
Dałem ogłoszenie iż szukam pracy ...
A w zamian dostałem ... tylko przygłupie pyskówki .
---
Jednymi słowy ... Polak Rodakowi ... Wilkiem jak NIC .!!! .
---
---
Nie było Mnie parę dni a Tu rozpizdziacha totalna ...
---
WRÓCIŁEM NA STARE ŚMIECI , do Mojej Wioski i zalewam Robaka , ostatkiem >Labela-5< .
---
Ech ... co za pech ... Może zagrać w Lotto !? .

I to cie dziwi ?
zapracowałes sobie przez tyle lat, ba powinienes byc wdzieczny, ze i tak łagodnie cie ludzie traktuja..
Jestes złym, starym, egoistycznym capem, wiec nie licz tu na słowa otuchy!
I zastosuj sie do słów jasta102 > piłes? nie pisz!

Swoja drogą taki elokwętny i doswiadczony człowiek, oczytany,pełen pomysłów,mądry facet nie moze znalezc pracy?
Jak to mozliwe pierdoło ???
A pouczasz wszystkich juz kilka lat, bo przynajmniej 70% twoich postów to "mądre rady"...

wybieram sie ze znajomymi w nast tyg na te twoje landy, to moge cie pocieszyc, a jesli chcesz to ci łychy w promocyjnej cenie podrzuce : jasiek litrowy 300nok : ))
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Taki Ktos napisał:...wybieram sie ze znajomymi w nast tyg na te twoje landy, to moge cie pocieszyc, a jesli chcesz to ci łychy w promocyjnej cenie podrzuce : jasiek litrowy 300nok : ))
Widzisz ... rzecz w tym , że żaden Nauczyciel na Świecie nie jest Bogaty ... NIESTETY ...
---
Co Innego , jest dawać porady życiowe Innym , a co Innego , jest stosować je SAMEMU .
---
Tu na Forum , gdy prywatnie byłem zabezpieczony w pracę i dach nad głową ... Punktowałem Głupotę Innych ... ! , /może i faktycznie agresywnie , jednak wtedy , inaczej się nie dało /.
---
I nadal staram się to robić , może jednak w stonowany już sposób ... .
---
Cóż myślałem iż MOJA IDYLLA , będzie trwać w Nieskończoność ...!
---
A tu totalny klops , tracę powoli wszystko ... i jak na razie ..."nie widzę żadnego światełka w tunelu".
---
---
CO ZAŚ do alkoholu , to jak na razie ... SAM sobie dobieram gatunki ... i ilości które pijam .
---
Skoro zawitasz w Moje Strony , to może raczej , przywieź Mi Pracę z Kwaterunkiem .
---

---
To na dzień dzisiejszy jest dla Mnie ... PRIORYTETEM ...

---

Niemniej
Pozdrawiam i spokojnej podróży .
Zgłoś wpis
810 Postów
Maniak
gabriel napisał:
...A tu totalny klops , tracę powoli wszystko ...
i jak na razie ..."nie widzę żadnego światełka w tunelu"...

To jakis ZLY SEN!?

Było dobrze i NAGLE jest ZLE?

Czy tak TRUDNO Tobie,
poprosic o POMOC np. w tak krytykowanym Adecco???

Albo isc na "uklad" polegajacy na ZAPLACENIU
za mieszkanie, naukejezyka i PRACE "za darmoche"???
Zgłoś wpis
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...fakt

troche to

podejrzane

cos odpierdolilas gabrysia?

moze sprobuj z tym 'c' na dystrybucji

(jakis schenker,toll post,bring...)bo na 'd' bez

jezyka to lipa.osobiscie nie mam zadnej mozliwosci

pomocy.jedyne co moge zrobic,to wzniesc toast za

twoje zdrowie (a zdrowko przeciez najwazniejsze)...na zdrowie!
Zgłoś wpis
315 Postów
stefan stefanski
(Taki Ktos)
Stały Bywalec
najblizsze firmy, te które wymieniłes znajduja sie ca 100-150km od fioleta, wiec lipa.....

ja tez sie dołaczam > na zdrowie : )
Zgłoś wpis
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
jak pijemy
to nie piszemy
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Taki Ktos napisał:
gabriel napisał:
Ech ... co za Pech ...!!! .
Dałem ogłoszenie iż szukam pracy ...
A w zamian dostałem ... tylko przygłupie pyskówki .
---
Jednymi słowy ... Polak Rodakowi ... Wilkiem jak NIC .!!! .
---
---
Nie było Mnie parę dni a Tu rozpizdziacha totalna ...
---
WRÓCIŁEM NA STARE ŚMIECI , do Mojej Wioski i zalewam Robaka , ostatkiem >Labela-5< .
---
Ech ... co za pech ... Może zagrać w Lotto !? .

I to cie dziwi ?
zapracowałes sobie przez tyle lat, ba powinienes byc wdzieczny, ze i tak łagodnie cie ludzie traktuja..
Jestes złym, starym, egoistycznym capem, wiec nie licz tu na słowa otuchy!
I zastosuj sie do słów jasta102 > piłes? nie pisz!

Swoja drogą taki elokwętny i doswiadczony człowiek, oczytany,pełen pomysłów,mądry facet nie moze znalezc pracy?
Jak to mozliwe pierdoło ???
A pouczasz wszystkich juz kilka lat, bo przynajmniej 70% twoich postów to "mądre rady"...

wybieram sie ze znajomymi w nast tyg na te twoje landy, to moge cie pocieszyc, a jesli chcesz to ci łychy w promocyjnej cenie podrzuce : jasiek litrowy 300nok : ))

lepiej sie tego ująć nie dało..

Gabryś twoje rady mają sie tak jak pierdzenie mojego nauczyciela od "podstawy przedsiębiorczości" człowiek niby po studiach(żona uczyła matematyki w dodatku) i ma być autorytetem, a sam brał pożyczki w Providencie....
Zgłoś wpis
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Cieniutko Cię gabryjelu widzę a to dlatego,iż jesteś kolejną osobą w sumie zmuszoną do powrotu do Polski ,nie wiem czym sobie zasłużyliście ale poprzednia znana mi osoba 7 lat była w NO i po tym czasie za hu... nikt go przyjąć nie chciał ..możecie ten wpis traktować jak iluzję ,bo nie wiem do końca jakie są powody i możliwości Norwegów dodam tylko ,że poprzednik zasłużył sobie.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Wiecie co ... !? .
Czy Wy potraficie ... czytać teksty ze zrozumieniem ... !? .
---
Gdzie Ja napisałem iż nie mam pracy ...!!! . NOoooooooooo GDZIE TAK NAPISAŁEM !? .
---
ECH , nieważne ...
---
Napisałem tylko...!!! iż usilnie szukam innej ... lepsiejsiej pracy i Takiegoż pracodawcy ...
---
A ponieważ Muszę do Świąt opuścić mieszkanie , Kapitalny Remont ... Grzyb/Pleśń , wyszły na ściany , ostatni remont 22lata temu ...
To i szukam gdziekolwiek pracy z Kwaterunkiem , bez względu na Miasto .
Na terenie Norge ...!
---
Ponadto... PIĘĆ LAT TEMU , WIĘCEJ UMIAŁEM MÓWIĆ PO NORWESKU , NIŻ TERAZ ... .
Ponieważ w firmie mówią dialektem i za chiny nikt nie chce rozmawiać ze Mną w Bokmalu a i Ja też nie garnąłem się do tego ... .
---
Ja nie Mam Problemu z Powrotem do Polski ...
Mam małe mieszkanie , i pracę , jako Kierownik Robót lub Majster Budowy , znalazł bym pewnie bez problemu ...
---
Problem polega jedynie w tym iż przyzwyczaiłem się do Norweskiego systemu pracy !!! .
Którego w Polsce nie uświadczysz ...!!! .
---
Ooooooooooooooooooooo ... !
---
Ech , z tego co czytam , to jedynie ostatnio ... @Brzydal jaki jest każdy wie ... stara się podsunąć jakiekolwiek rozwiązanie , niemniej ... JA NIESTETY ... nie kwalifikuję się puki co , do pracy kierowcy na ciężarówkę ...!
Ponieważ poza samym prawkiem , nie mam nic innego , brak karty kierowcy - i takie tam inne .
Chyba , że ktoś weźmie Mnie do swojej firmy transportowej i pokaże jak załatwić te sprawy związane z kierowcami ... Ja się ni w ząb na tych sprawach nie znam ...!!! ./nie jestem omnibusem/
---
Szukam Pracy w Polskim zespole , a to jak widzę ,na dzień dzisiejszy jest sporym problemem .
---
Przez ostatni tydzień , byłem w Trondheim , jak dla Mnie , to TOTALNA PORAŻKA ...
Brak internetu po pierwsze / nikt na barakach nie ma netu - ponad 30 osób/ , po drugie praca w tym konkretnym zespole , to niczym Obóz Pracy!!! ... AKORD!!! ... Na budowie domu ... !!!>za wolno! za mało!... za długo! ...
---
ECH dużo by pisać .
Zgłoś wpis
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
.... jako majster na polskich budowach to pewnie znasz się na konstrukcjach dachowych,
nie tak dawno Svane BemaningAS szukalo na gwałt fochowców od konstrukcji dachowych....więc
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok