gabriel napisał:
Ech ... co za Pech ...!!! .
Dałem ogłoszenie iż szukam pracy ...
A w zamian dostałem ... tylko przygłupie pyskówki .
---
Jednymi słowy ... Polak Rodakowi ... Wilkiem jak NIC .!!! .
---
---
Nie było Mnie parę dni a Tu rozpizdziacha totalna ...
---
WRÓCIŁEM NA STARE ŚMIECI , do Mojej Wioski i zalewam Robaka , ostatkiem >Labela-5< .
---
Ech ... co za pech ... Może zagrać w Lotto !? .
I to cie dziwi ?
zapracowałes sobie przez tyle lat, ba powinienes byc wdzieczny, ze i tak łagodnie cie ludzie traktuja..
Jestes złym, starym, egoistycznym capem, wiec nie licz tu na słowa otuchy!
I zastosuj sie do słów jasta102 > piłes? nie pisz!
Swoja drogą taki elokwętny i doswiadczony człowiek, oczytany,pełen pomysłów,mądry facet nie moze znalezc pracy?
Jak to mozliwe pierdoło ???
A pouczasz wszystkich juz kilka lat, bo przynajmniej 70% twoich postów to "mądre rady"...
wybieram sie ze znajomymi w nast tyg na te twoje landy, to moge cie pocieszyc, a jesli chcesz to ci łychy w promocyjnej cenie podrzuce : jasiek litrowy 300nok : ))
Ech ... co za Pech ...!!! .
Dałem ogłoszenie iż szukam pracy ...
A w zamian dostałem ... tylko przygłupie pyskówki .
---
Jednymi słowy ... Polak Rodakowi ... Wilkiem jak NIC .!!! .
---
---
Nie było Mnie parę dni a Tu rozpizdziacha totalna ...
---
WRÓCIŁEM NA STARE ŚMIECI , do Mojej Wioski i zalewam Robaka , ostatkiem >Labela-5< .
---
Ech ... co za pech ... Może zagrać w Lotto !? .
I to cie dziwi ?
zapracowałes sobie przez tyle lat, ba powinienes byc wdzieczny, ze i tak łagodnie cie ludzie traktuja..
Jestes złym, starym, egoistycznym capem, wiec nie licz tu na słowa otuchy!
I zastosuj sie do słów jasta102 > piłes? nie pisz!
Swoja drogą taki elokwętny i doswiadczony człowiek, oczytany,pełen pomysłów,mądry facet nie moze znalezc pracy?
Jak to mozliwe pierdoło ???
A pouczasz wszystkich juz kilka lat, bo przynajmniej 70% twoich postów to "mądre rady"...

wybieram sie ze znajomymi w nast tyg na te twoje landy, to moge cie pocieszyc, a jesli chcesz to ci łychy w promocyjnej cenie podrzuce : jasiek litrowy 300nok : ))